Tina Ranløv

At hacke et nervesystem og omkode det, så klienten kan blive fri af de automatreaktioner, han oplever, i mødet med verden er en tålmodig proces, der kræver nærvær, vågenhed og tillid. 

Jeg er MANUVISION kropsterapeut og efteruddannet i chok og traumeterapi og har en neurologisk og traumeforløsende tilgang til det at behandle.

Sammen med Sara Saxild, Morten Bolø, Mathias Kromann og Melika Dam Temiz har jeg virksomheden Behandlingsforløb.dk, der udbyder kropsterapi, undervisning, træning og gruppeterapi i forløb og desuden har programmer udviklet til mennesker med PTSD, kompleks PTSD, stress, angst eller depression. Eller som bare har lyst til at mærke sig selv mere.

Jeg er 45 år. Uddannet Dramaturg ved Aarhus Universitet. Som en bibeskæftigelse driver jeg madeventfirmaet Kokkeriet Saxild&Ranløv. Jeg bor i Nødebo i Gribskov og behandler i Manuvision Huset.

Find desuden min profil på manuvisions.dk under behandlere eller behandlingsforløb.dk, hvis du ønsker at booke en behandling eller høre mere.

Priser:

Behandling af 75 min varighed 1175 kr.

Skriv og hør om rabat ved køb af klippekort til individuelle kropsbehandlinger.

Tina Ranløv

Manuvision Huset KØBENHAVN
Bernhard Bangs Alle 25, 2. sal Frederiksberg

Kontaktinformation:

Telefon: +45 28305877
Mail: Tina@manuvision.dk