Morten Bolø

Fokus i mine behandlinger er at hjælpe klienten til at mærke sig selv og regulere sit eget nervesystem.

Jeg er MANUVISION kropsterapeut og under uddannelse i chok og traumeterapi. Jeg har trænet karate på højt plan i 23 år og har sortbæltegrad af 3. dan. Gennem karate har jeg arbejdet meget med østens kropslige visdom og dens forståelse for meditation, bevægelse og balance. Jeg er også undervisningsassistent på MANUVISION uddannelsen.

Sammen med Sara Saxild og Tina Ranløv har jeg virksomheden Behandlingsforløb.dk, der udbyder kropsterapi, undervisning, træning og gruppeterapi i forløb og desuden har programmer udviklet til mennesker med PTSD, kompleks PTSD, stress, angst eller depression. Eller som bare har lyst til at mærke sig selv mere.

Jeg arrangerer også vildmarksture baseret på naturterapi sammen med Mikkel Skovby i Wilderness Workshop til både private og virksomheder.

Jeg er 52 år og oprindeligt uddannet Jurist ved Københavns Universitet. Det meste af mit arbejdsliv har jeg arbejdet med ledelse med en lang række virksomheder og gør det stadigt. Jeg bor på Nørrebro og behandler primært i Manuvision Huset på Bernhard Bangs Allé 25, 2. sal på Frederiksberg.

Kontakt mig gerne på SMS hvis du ønsker at booke en behandling eller høre mere.

Priser:

Behandling af 75 min varighed 980 kr.

Skriv og hør om rabat ved køb af klippekort til individuelle kropsbehandlinger.

Morten Bolø

Manuvision Huset KØBENHAVN
Bernhard Bangs Alle 25, 2. sal Frederiksberg

Kontaktinformation:

Telefon: +45 26216632
Mail: morten@manuvision.dk