Mathias Kromann

Uanset din udfordring, hjælper jeg dig med at genskabe et tillidsfuldt, følsomt og nærværende forhold til dig selv. Når nervesystemet er i ro og balance, giver det plads til at kroppen kan restituere, rydde op og lade dine egne naturlige helingsprocesser tage fat.

Jeg er uddannet kropsterapeut og træner fra Manuvision i 2020, har taget en Masterclass i ledfrigørelse og netop færdiggjort en Masteruddannelse som Chok- og Traumebehandler i oktober 2023.

Det tog mig næsten ti år at finde modet til at begynde på uddannelsen som kropsterapeut hos Manuvision i København. I flere år havde jeg modtaget behandlinger af terapeuter fra andre skoler for smerter i ryggen og et forløb med stress og udbrændthed, men da jeg første gang lå på briksen hos en Manuvision-terapeut, vidste jeg, at det var noget, jeg på et tidspunkt måtte efterfølge. Kombinationen af kropslighed og samtale, og en grundlæggende oplevelse af at blive set, gjorde en kæmpe forskel for, at jeg kunne holde fast i de forandringer, vi opnåede i behandlingerne.

Det er en fantastisk rejse at træde ind i rollen som behandler. Hver behandling tager udgangspunkt i klientens aktuelle situation, og jeg ved derfor aldrig helt, hvad der kommer til at ske. Jeg må i lige så høj grad som klienten give slip på forventninger til, hvor vi skal hen, lytte til det, der er til stede, stole på de værktøjer jeg har med mig og at vores kroppe, hvis vi tør tillade det, i sidste ende ved, hvad der skal til.

Med baggrund i musik, scenekunst produktioner og arkitektur har jeg, siden jeg startede uddannelsen ved Manuvision i 2019, brugt min kreativitet og sans for detaljer, kvalitet og strukturer i kropsterapiens tegn.

Mathias Kromann

Manuvisionhuset København
Bernhard Bangs Allé 25, 2000 Frederiksberg

Kontaktinformation:

Telefon: +45 25 38 09 96
Mail: kontakt@mathiaskromann.dk