Frank Løssl Poulsen

For mig er omdrejningspunktet altid nervesystemet og dets indvirkning på vores fysiske og mentale sundhed. Alle de indtryk vi rammes af gennem livet lejrer sig i kroppen, og vores mentale og fysiske sundhed er således en helhed, der ikke er mulig at adskille.

Jeg er MANUSION kropsterapeut med efteruddannelse i chok- og traumeterapi.

For mig som kropsterapeut er det helt essentielt, at man som klient modtages og behandles som et individ. Du er din egen med din egen unikke personlige historie, egne muligheder og udfordringer – alt sammen noget som kræver en individuelt tilpasset behandling – og det er præcis det, Manuvision kropsterapi tilbyder.

Jeg er oprindeligt uddannet ergoterapeut med speciale i arbejdsrelaterede lidelser. Gennem mit arbejde har jeg haft mulighed for at rådgive mange forskellige organisationer og arbejdspladser i Danmark, samt på Færøerne og i Grønland. Denne erfaring har givet mig et dybt indblik i menneskers ønsker, behov og drømme, som desværre ofte begrænses af vores normer og opfattelse af, hvad der er “normalt”.

Jeg er en aktiv person og nyder at bruge min krop til alt fra meditative gåture og kajaksejlads til fysisk krævende sport.

Jeg behandler i min klinik hos Favn i Jægergårdsgade i Århus samt på min hjemmeklinik uden for Odder. Klinikkerne har forskellige udtryk, men fælles for dem begge er, at rammerne er rolige og er med til at skabe en nærværende og tryg atmosfære for selve behandlingen.

Du kan læse mere om min tilgang på: https://lossl.dk/

Frank Løssl Poulsen

Favn
Jægergårdsgade 14.2, 8000 Aarhus C

Kontaktinformation:

Telefon: +45 3086 2402
Mail: franklpoulsen@gmail.com